Odd Extras

Pohjoismainen seminaari 13.9.

Pohjoismainen valokuvataidetapahtuma WEEK 37 toivottaa kaikki pohjolan kulttuurialan ammattilaiset ja tekijät seminaariin, joka käsittelee pohjoismaista yhteistyötä ja sen haasteita varsinkin valokuvataiteen alalla.

Seminaari järjestetään lauantaina 13.9.2014 Hotelli-ravintola Lasaretissa klo 11.30 lähtien.

Seminaarin teema on pohjoismainen yhteistyö ja sen haasteet, erityisesti erot eri Pohjoismaiden rahoituskäytännöissä. Miksi taiteilijat maksavat Suomessa näyttelyiden kustannukset mutta muissa Pohjoismaissa eivät? Miksi skandinaavitaiteilijoille maksetaan näyttökorvauksia? Ovatko Pohjoismaiden eroavat rahoituskäytännöt itse asiassa este organisaatioiden yhteistyölle? Saattavatko ne haitata taiteilijoiden liikkuvuutta? Tunnistetaanko rahoitusjärjestelmissä nämä erot?

Päivän tavoitteena on löytää tapoja tunnistaa ja kohdata pohjoismaisen yhteistyön haasteet ja ideoida uusia tapoja kehittää yhteistyötä tulevaisuudessa.

Seminaariohjelma katsottavissa täällä.

Osallistuminen on ilmaista. Osallistujat järjestävät matkat ja majoitukset omalla kustannuksellaan.

Ilmoittauduthan osoitteeseen registrations@photonorth.fi. 31.8. mennessä, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Kulttuuriympäristösuunnistus 13.9.

Näkymätön kaupunki -kulttuuriympäristösuunnistus

Koko perheen tapahtuma lauantaina  13.9. klo 12–16

Lähtö ja ohjeistus Oulun Arkkitehtuurin tiedekunta (Aleksanterinkatu  6, Oulu)

Löytyykö Oulun keskustasta jotain näkymätöntä, kadonnutta tai unohdettua?  Tule tutkimaan ja kulkemaan muutoksessa olevan Oulun keskustan läpi. Mukaan reitille saat arkkitehtuurikiikarit, joiden avulla löydät uusia yksityiskohtia tutusta ympäristöstä, kun taas silmät kiinni aukeaa mielenkiintoinen äänimaailma ja vilkaisussa muuttuviin kuviin näet, miten ympäristö on ajassa muuttunut. Hyppy historiaan tuo mukaan fyysisyyden sekä materiaalit ja lopuksi saat mukaan pinssin, joka antaa mukaasi muiston seikkailun parhaimmasta osasta.

Kulttuuriympäristösuunnistusreitillä on viisi miehitettyä tehtävärastia, reitin pituus n. 1,5km Oulun ydinkeskustassa ja se kuljetaan omatoimisesti lähtöpaikasta saadun kartan kanssa. Reitin lähtö on Aleksanterinkatu 6, Oulun arkkitehtuurin tiedekunnan A-pajan kahviosta ja reitti päättyy kulttuuritalo Valveelle. Kulttuuriympäristösuunnistuksessa saat tietoa Oulun keskustan historiasta, nykyisyydestä ja tulevaisuuden suunnitelmista, joihin pääsee tutustumaan omaan tahtiin kokemuksellisesti kaikkia aisteja käyttäen.

Tapahtuma on suunnattu perheille, joissa on alakouluikäisiä lapsia, mutta tehtävät ja reitin tietoiskut sopivat kaikenikäisille.

Tapahtuman järjestetään osana Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, jonka teemana on Näkymätön kulttuuriympäristö, http://www.rakennusperinto.fi/kulttuuriymparistopaivat.

Lisätietoja: nettisivuilla www.p-ssafa.fi/toiminta/6 ja sähköpostitse psarkkasv@gmail.com

OuDance Klubi 13.9.

OuDance Klubi

Aika: 13.9 klo 21.00
SportIt Vanha Paloasema • Kauppurienkatu 24 A, Oulu

Lauantaina laitetaan menokengät jalkaan, ja päästetään hiukset irti OuDance festariklubilla! Klubi juhlistaa kolmen festivaalin OuDancen, Oddin ja Week 37:n superviikonloppua! Liput ovelta 5 € + narikka. Tapahtuman järjestää OuDance festivaali.

Lisätietoja: www.jojo.fi/festivaali

Palvelumuotoiluaamupala 17.9.

Palvelumuotoiluaamupala: Elämyksistä euroja – panosta palvelukokemukseen

Aika: Ke 17.9. klo 7.30–10.00
Ravintola Hilikku • Kasarmintie 8h, Oulu

Asiakkaat tulevat ja menevät, mutta tuleeko sama asiakas palvelusi pariin uudestaan. Onko asiakkaasi palvelusi paras puolestapuhuja vai jaloillaan äänestävä kriitikko? Entäs luoko yrityksesi palvelu iloisia elämysten kiljahduksia vai pettymyksen hiljaisia tuhahduksia?

Tilaisuudessa keskustellaan asiakkaan palvelukokemuksen merkityksestä sekä siitä, miten palveluita voidaan kehittää asiakkaita palveleviksi elämyksiksi. Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus ja tarkoitettu yrittäjille, yrityskuvasta vastaaville sekä palvelualan kehittäjille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Oulu Convention Bureau, Palvelumuotoilu Palo Oy ja Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Piia Innanen, piia.innanen@palvelumuotoilupalo.fi, puh. 040 541 0274.

Popsickle goes ODD 20.9.

Popsickle goes ODD -päätösbileet

Aika: 20.9. klo 23–04
Paikka: 45 Special
Liput: 4,50 €

Ohjelma:
• Iso ja Pikku PA / Hardware live + dj set: dj uijuin ja Windomin (Hki) yhteinen hardware liveprojekti, jonka musiikillinen anti kumpuaa raa’an technon ja housemusiikin estetiikasta
• Dj Battle Mages / Electric pop ninja’s & melodic garage mage’s world debut dj gig
• Dj Illyana / Guaranteed popsickleness
• Odd Drink Bar
• Odd Shopping

Posted syyskuu 02, 2014 in: Programme by admin

You must be logged in to post a comment.