Kokeilukulttuurin valmennuspäivä

Kokeilukulttuurin uimakoulu:
Kokeilemalla kehittämisen valmennuspäivä Oulussa 7.11.2017

Mitä tekisit, jos sinulla olisi ”satatonnia” organisaatiosi kehittämiseen? Aika varmasti, epäonnistuisit. Loukkaannuitko, ja jos niin miksi? Et tarvitse rahaa, joka ohjaa sinut kaivamaan omaa napaasi. Milloin viimeksi yhteistyökumppanisi ja asiakkaasi soitti sinulle: ”Hei, teillä on mielenkiintoinen projekti meneillään, voisimmeko me olla siinä jotenkin mukana?”

Anssi Tuulenmäen kokeilukulttuurin uimakoulu on niille, jotka haluavat vastata näihin puheluihin ja aidosti kuunnella mitä soittajalla on asiaa.

Yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki tulee Ouluun 7.11. inspiroimaan kokeiluilla kehittämiseen. Tuulenmäki on kirjoittanut teoksen ”Lupa toimia eri tavalla”. Noste Oy:n tuotteistaja Jari Parantainen toteaa Pölli tästä -blogissaan: ”Olen kahlannut tusinoittain stategiaopuksia. Mielestäni Tuulenmäen teos on niistä toistaiseksi paras.

Aika: Tiistai 7.11.2017 klo 8.30-14.45
Paikka: Vanhan Paloaseman Ullakko, os. Kauppurienkatu 24 A 3.krs, 90100 Oulu

Ohjelma:

8.00-8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
8.30-11.30 Kehittäminen ja uuden luominen – Lupa toimia eri tavalla

Aamupäivässä teemaa tutkitaan avausten ja keskustelujen kautta. Keskustelua käynnistämässä:
Erityisasiantuntija Johanna Kotipelto, Kokeileva Suomi ja Kokeilun paikka / Valtioneuvoston kanslia
Digikuntakokeilun projektikoordinaattori Maria Vuorensola / Valtiovarainministeriö

Sitran Aila Maijanen kertoo Fiksu arki -yrityskilpailusta. Kilpailussa etsitään pienten yritysten uusia ratkaisuja kuluttajien kestävään arkeen. Palkintona on 10 000 e kehitysrahaa ja paikka keväällä järjestettävässä kehitysohjelmassa, jossa tuetaan ratkaisun jatkokehittämistä ja kaupallistamista ja kumppaneiksi asiakaskokeiluihin voi saada suuryrityksen. Tavoitteena on soveltaa palvelumuotoilun, kokeilevan kehittämisen ja kuluttajaviestinnän menetelmiä.

Keynote Anssi Tuulenmäki / Mindustry Oy

11.30-12.30 Lounas
12.30-14.45 Työpajat Anssi Tuulenmäen johdolla: Kokeilemalla kehittämisen aakkoset

”Harmittavan usein kehittämishankkeet ovat kuin uimakouluja, joissa ei mennä veteen. Istutaan altaan ympärillä tekemässä suunnitelmia mitä uiminen, uusi toiminta, voisi olla, mutta ei koskaan kokeilla sitä. Tässä työpajassa opitaan kokeilemalla kehittämisen aakkoset ja sovelletaan opittua joihinkin osallistujien mukanaan tuomiin kehityshaasteisiin.”

Hinta ja ilmoittautuminen:

Valmennuspäivän hinta 200 euroa sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan Grill it -ravintolassa.

Sitova ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/xVvF2OOUIZQv99oY2

Otamme valmennukseen 20 osallistujaa, varaa paikkasi pian. Perjantain 27.10. jälkeen saapuneista peruutuksista veloitamme 100% maksun.

Speakersforum Vuoden puhuja 2016 -ehdokas Tuulenmäki hoksauttaa, että uudet ideat ja kokeilut kasvattavat organisaation resursseja. Tervetuloa kokemaan ja kokeilemaan yhdessä!

Valmennuspäivän järjestää PROTO – Pohjois-Suomen muotoilijat ry.
Tapahtuma on osa Oulu Design Days -viikkoa 6.-12.11.2017.
Facebookissa: https://www.facebook.com/ouludesigndays

Tiedustelut: ouludesigndays@gmail.com P. 040 591 6092

Posted syyskuu 28, 2017 in: by admin

Comments are closed.